123Keukenopmaat.nl online!

123keukenopmaat-website-online

Vanaf vrijdag 24 April 2020 staat 123keukenopmaat.nl online!

Wij zijn ontzettend trots om na 123interieurbouw.nl de “partner” website 123keukenopmaat.nl te lanceren.

De keuken is een enorm belangrijke ruimte in iedere woning, functioneel omdat er lekker gekookt mag worden maar ook een plek waar je gezellig met je familie en of vrienden bij elkaar bent. Een keuken moet bij jou passen maar ook bij je woning. Er zijn zo veel mogelijkheden qua stijl, kleur, materiaal en apparatuur. Op onze site willen wij een indruk geven wat voor mogelijkheden er zijn qua stijlen en wat specifieke kenmerken zijn. Vanuit deze basis kun je verder gaan met het ontwikkelen van je eigen droom keuken. Uiteindelijk bepaal jij/jullie wat mooi is.

Wij vinden het belangrijk om samen met u het ontwerp te maken, het feel good gevoel wat u bij uw keuken wilt hebben willen wij aan onze klanten geven. Vanuit onze expertise kunnen wij u goede adviezen geven wat de mogelijkheden zijn en verrassen met opties waar u zelf wellicht niet aan heeft gedacht. Wij werken niet met standaarden maar willen voor u een keuken maken op maat van uw woning en wensen. Of het nu een functionele keuken moet zijn of exclusief, voor elk budget maken wij wat moois.

Wij maken keukens voor zowel particulieren als bedrijven en werken ook graag samen met intermediairs. Bijvoorbeeld reclamebureaus, interieurontwerpers en andere creatieve geesten.

Ons enthousiaste team staat voor u klaar, neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak en laat ons uw dromen waar maken. 

123keukenopmaat-website-online-responsive

Write a comment