Keuken project deel twee

keuken op maat project interieurbouw4

In ons vorige artikel gaven wij al een impressie van ons meest recente keuken project. We zijn enorm trots het eindresultaat te laten zien.

Voor ons is keuken op maat ook echt op maat. De volledige ruimte wordt ingevuld met functionele keuken en niet op maat gemaakt met pas stukken. Op basis van afmetingen hebben wij rekening houdende met inbouw apparatuur de resterende ruimte in overleg met de klant zo optimaal mogelijk verdeeld in kastruimte.

De oude keuken stond in een hoekopstelling met hierboven een koof. Met onze open blik op mogelijkheden binnen een ruimte hebben we gekozen voor een volledige achterwand en een kook eiland tegen de muur met als doorloop een bar functionaliteit.

Door het verkleinen van de koof, het voorzien van de wand van een plaat in het zelfde materiaal als de keuken en een doorlopend plafond hebben we een mooie verbinding gemaakt waardoor het als geheel  een mooie uitstraling geeft.

Wilt u zelf een nieuwe keuken? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden qua indeling, materiaal, apparatuur en willen samen met u uw droom keuken ontwerpen en maken. Kijk op de website wat wij u te bieden hebben.

Write a comment