Over ons

Wij zijn er voor u

Lemmer ligt aan het prachtige IJsselmeer in het Friesland en is van oudsher een vissersdorp, waar ambacht voorop staat! Vanuit deze werklust en doorzettingskracht zijn er prachtige bedrijven in dit dorp ontstaan. Via de A6, op nog geen uur rijden van Amsterdam, hebben vele bedrijven uit de Randstad / Nederland ons gevonden. 123keukenopmaat is een partner website van 123interieurbouw.nl. 

Neem contact op!

123Keukenopmaat uitgelegd!

De naam 123keukenopmaat slaat vooral op onze werkwijze. Wij werken volgens een 3 stappen systeem dat bestaat uit stap 1: aanvraag en brainstorm, stap 2: Het ontwerp en stap 3: de productie. En stap 4 noemen we niet, want dat spreek voor zich; Een tevreden klant!

pastedGraphic.png123keukenopmaat is een onderdeel van Cramer & Looman in Lemmer. Daarnaast is 123interieurbouw.nl partner van 123keukenopmaat. Cramer & Looman levert ook diensten op het gebied van stand- en decorbouw en interieurbouw. Onder de naam 123keukenopmaat plaatst Cramer & Looman alle werkzaamheden op keuken gebied. Wij staan bekend om onze constructieve degelijkheid, verfijnde detaillering en kwalitatieve materialen.

Onze bedrijfsfilosofie

Vragen uit de markt worden creatief en flexibel benaderen. Zowel vaktechnisch als logistiek proberen wij volstrekt ‘open minded’ te zijn.

Particulier, bedrijfsmatig of intermediair
Voor Wie
particulieren-keuken-interieur-op-maat-
Nog niet overtuigd?!
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij overtuigen u!
Particulieren
Wij leveren in heel Nederland
bedrijfsmatig-restaurant-kantine-keuken-interieurbouw
Nog niet overtuigd?!
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij overtuigen u!
Bedrijfsmatig
Geef uw bedrijf glans
INTERMEDIAIR-reclameburea-interieur-architect-samenwerking-keukens
Nog niet overtuigd?!
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij overtuigen u!
Intermediair
Wij werken samen met reclamebureaus, interieurontwerpers en creatieve geesten
Van brainstorm naar een tevreden klant
Onze Workflow
123keukenopmaat-brainstormen-ideeen
01. Brainstormen
Wij sparren vrijblijvend over de verschillende stijlen en opties binnen uw mogelijkheden en met betrekking tot uw locatie!
123keukenopmaat
123keukenopmaat-ontwerpen-workflow-keuken
02. Het Ontwerp
Wij maken alles visueel en bespreken het ontwerp!
123keukenopmaat
123keukenopmaat-bouwen-productie-keuken
03. Productie
Wij denken mee met u over afwerkingen, materialen, transport en montage.
123keukenopmaat
123keukenopmaat-bouwen-productie-keuken-klant-blij
04. Tevreden Klant
De keuken is geplaatst en u kan beginnen aan uw eerste kooksessie!
123keukenopmaat
Keukens bouwen is ons vak
Wij zijn 123 Keuken op Maat!
Waarom 123 Keuken op maat?

De keuken is een enorm belangrijke ruimte in iedere woning, functioneel omdat er lekker gekookt mag worden maar ook een plek waar je gezellig met je familie en of vrienden bij elkaar bent. Een keuken moet bij jou passen maar ook bij je woning. Er zijn zo veel mogelijkheden qua stijl, kleur, materiaal en apparatuur. Op onze site willen wij een indruk geven wat voor mogelijkheden er zijn qua stijlen en wat specifieke kenmerken zijn. Vanuit deze basis kun je verder gaan met het ontwikkelen van je eigen droom keuken. Uiteindelijk bepaal jij/jullie wat mooi is.

Wij vinden het belangrijk om samen met u het ontwerp te maken, het feel good gevoel wat u bij uw keuken wilt hebben willen wij aan onze klanten geven. Vanuit onze expertise kunnen wij u goede adviezen geven wat de mogelijkheden zijn en verrassen met opties waar u zelf wellicht niet aan heeft gedacht. Wij werken niet met standaarden maar willen voor u een keuken maken op maat van uw woning en wensen. Of het nu een functionele keuken moet zijn of exclusief, voor elk budget maken wij wat moois.

Ons enthousiaste team staat voor u klaar, neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak en laat ons uw dromen waar maken.